julia och denise går tillbaka till

http://denisejulias.blogg.se/

Jah

Jag går tbx till min gamla blogg!
användrnamn: lina lösen: guapa

/julia&denise

lina vill inte vara med i bloggen längre för att vi är mycket och bloggar tillsammans och inte hon så då vill hon byta. då går vi tillbaka till www.denisejulias.blogg.se där känner man sig som hemma haha :)

Svårt beslut

Hallojhalloj. Haha fyfan va fult, ''hallojhalloj'', hehe. Nothing to say egentligen, inget viktigt iaf. Ligger i sängen och gör typ... ingenting. Det man brukar göra i en säng, om man tänker bort det perversa delarna och tänker på det softiga delarna, CHILLAR helt enketl, yä. Funderar på om jag ska ha kvar bloggen med pullorna eller gå tbx till min ensamhet och gamla blogg. Svårt beslut.. Gillade ensamheten och friheten. Här läser typ hela jullans släkt det man skriver, hur skojsigt är de? Så det blir nog back to track tror jag. Men jag är nog med och svarar p frågestunden iaf. Sovgott nu allihopa kyssar från mig!

idol

sitter spikad framför idol men skriver godnatt nu för måste plugga nu, så godnatt alla 130 besökare idag
/

puh

nu har jag lagt ifrån mig böckerna och sitter med en välbehövlig popcorn i soffan framför idol. nej inge mer från mig ikväll tror jag satt vi hörs mer imorgon. puss och godnatt!

vissa fågar kan vi inte svara på för våra päron läser

så därför tar vi bort dom

dags för...


redan skoltrött

JAG ORKAR INTE PLUGGA, ÄR HELT OFOKUSERAD!!! AAAAAAH VAD LACK JAG BLIR NU MÅSTE JAG SLÄNGA IN DATORN OCH MOBILEN I MITT RUM ANNARS STÖR DET BARA MIG....
ÅH VAD MYCKET DET ÄR!
/D

jarrå

seeg skolan med orintering, haha ment to be så fick jag och denise trotts att vi går i olika klasser (men har idrott samtidigt) samma karta och det blev vi mot skogen helt enkelt haha. det gick faktiskt bra för oss! efter att jag missat 111 halv fick jag vänta en halvtimme så då fick det bli en godispåse suck. träffade på frida öberg vid bussen också :) juste idag kom upplands truppen ut och jag kom vidare, känns faktiskt riktigt skönt. nej nu väntar so boken och satan vad jag måste plugga nu.. prov imorgon och svårt är det. hoppas på att vi köper hem något gott att äta och kl 8 ska jag ha pluggat klart för idol haha, nej nu ska jag skynda mig lite puss så länge

bild från gottland

fy fan för plugg!

igår plugga jag sönder mig,fick till och med en blåsa på fingret för jag skrev så mycket. ska sätta igång snart igen,
berättade itne om gårdagen men finns inget att säga om den förutom att det blev tåra och ilska herregud! haha aja glömmer vi det. tack förresten julia! träffade jacob en stund och snacka lite om allt och inget. nejååh vad jag blir stressad av skolan! gaash orkar iinte!
nu ska jag:
- göra klart 2 so rapporter om valet
- svenska, om sanne salomen eller vad hon heter fakta och redovisa i morgon
- so prov som vi ska ha i morgon 42 ord och 46 frågor
- no prov på fredag så måste plugga det
mnej men vad roligt för dig denise jätte kul
bild på videoblogg på mig och fanny med julia och bea , mums!

ja fast naej

lite halvtaskig uppdatering men så blir det i veckorna. en spännande dag i skolan idag lörorik haha.. nej men så kan det gå ibland faktiskt. ställer alltid upp för mina närmaste vänner och idag var det denise en ren självklarhet. aja efter skolan blev det lite pasta sallad till käek men empan på besök mysigt, sen blec det träning på dirren typ och när jag kom hem kunde jag inte slita mig från idol när jag igentligen skulle pkuggat fy julia.fy. får köra plugg heela dan imrn kommer inte palla. aja imorgon är det orientering i skolan taggarååå, eller? mja ingen höjdare sådär men jag och fanny är grymma eller var ilf hehe. nej usch nu ska jag avsluta mitt bajstråkiga inlägg med ett godnatt, godnatt allihopa!
 


snabbt inlägg från pullan&fisen

mitt internet är lite halvtaskigt just nu, så blir lite dåligt från min sida. men FAAAAAAN vad besvikna vi blev när vi fick veta att det inte var idol! mamma har förhört oss på vårat prov gick så där, nu blir det popcornskål och en calippo i handen! muuuuums
_______________________________________________________________________________
tack för att du bevisat hur en äkta vän är!


liten  bild på oss förtillfället!
/denise och julia

salabacke

hemma från en regnig seg och tråkig skoldag. förgyller min måndag kväll med att sova hos min underbara vän denise. först pluggande och det är ett måste från bådas sida, sedan blir det lite mat till idol, mysdet! nej nu ska jag packa väskan och sedan springa till bussen. denise internet funkar inte för tillfället därför lite dålig uppdatering från hennes sida. hörs imorgon!

So

Godmorgon. Sitter i skolans datasal och håller på med so uppgift. Kunde inte hålla tassarna från att skriva ett kortfattat inlägg. Har väl egentligen inte mycket att säga. Vaknade halv sju då jag skulle upp (egentligen) somnade om och blev väckt av mamma halv åtta. Då var det stress stress stress men jag lyckades mot all förmodan komma i tid ändå, yes! En prick till och det blir kvarsittning på onsdag. Det orkar jag ju inte med så det gäller att passa tiden nu..

mamma mia

mamma mia i full gång, en helt okej film förutom att jag kan hela. nej nu ska jag nog packa väskan till imorgon ta fram något att ha på mig och sedan sängen. helt sjukt trött. godnatt på er!

gsunda c.

blev en hel del pluggande från min sida. först ett kapitell i matte boken så skön som jag är och ligger efter suck. sen när jull kom blev det so och jädrarns va med frågor det var, cirkus 50 frågor + 30 ord att förklara. helt drygt verkligen. aja nu har vi krigat klart och har precis käekat. nu är vi värda en påse smågodis och ja vad bra det kommer sitta. kl 20.00 ska vi spika oss framför ensam mamma söker, hel mysigt program. nej nu ska vi rulla!


Russin ♥ mig

Efter en lång och härlig dusch med inpackning och skrubb känner jag mig plötsligt som en ny människa! Underbart skönt. Nu knarkar jag russin och kollar på paradisehotel. Donia kommer snart tror jag, ett tag sen man träffa den flickan så ska bli ur mysigt att få krama om henne. Jaja, hörs!

Imorgon är fanny äntligen tillbaka brun som en peparkaka.
Kommer se ut som ett spöke brevid henne..

duschen tack!

sitter just nu i soffan framför idol och har suttit här ett tag, jullan är på ingång satt jag ska hoppa in i duschen. helt ofräsch tjej verkligen. sedan får det nog bli en cykel tur till gottsunda för att köpa en fet godis påse. julia somnar här ikväll och imorgon är det skola. usch jag hatar måndagar. nej nu ska jag ta tag i mitt liv!



från igår kväll









så lite bilder från igår kväll, nnu ska jag börja bege mig hemåt och lägga mig och kolla på en film, ja ni hör ju själva hur skööönt de låter!



13.00

käkat frulle hos stenmark efter en trevlig kväll igår. vi ska börja röra oss hemmåt snart så uppdaterar senare, får se om det kommer ut några bilder också.

03.45

nu är vi hemma, fick skjuss av jacob, gullit! ska sova snart klockan tickar men jag och julia är dom ända och pigga just nu! lyckad kväll ifall, enligt mig hih :) nej nunvet jag inte vad jag ska skriva puss så länge

NURÅ


Nu drar vi, visst är vi sjukt heta, orgaaaasm

Nu kör vi flickor!

Nu har vi landat en sista gång hos julia. Fixa oss det sista sen drar vi mot bea! Blir pizza på sunnersta köket! Det var väl det jag hade på hjärtat. Vi kör frågestund imorgon tror jag för att hålla besökarna uppe. Besökarna ligger just nu på 180 unika, YÄ!

Ögon godis!




nu kör vi

fint jobbat med bloggen tjejer!
nu sitter vi hos lina och fixar lite inför ikväll, sedan vidare till sunnersta och möta upp flickorna. äta middag och sedan får vi se vart kvällen leder oss! börjar bli sjukt taggad nu! just nu håller julia och lina på att byta om som ganlingar så roligt haha. aja nej nu ska jag också börja kolla lite puss


bild sen sommras

KAOS

Hittar inget att sätta på mig så ikväll går jag naken hela kvällen. ghtldfjhyoitnznjhiof

Älskar dig syster.

Mot denise

Som julia skrev tidigare är allt stress och oplanerat. Men det börjar klarna upp sig lite iaf. Kan ju uppdatera när allt är klart. Om denise internet börjar funka. Om inte blir det kanske inte uppdate fören imorgon men ni ska nog kunna överleva ändå hoppas jag. Ni får iaf ha en underbart rolig kväll allihopa! Kanske kommer med en bild på hur jag klär mig ikväll, får se hur mycket tid jag får över. Klockan tickar!

stress

nyduschad och ska klä på mig något snabbt sen bege mig mot denise, lina kommer också. vi måste planera lite vi är stressade. aja nu måste jag skynda mig hörs senare!

Jucie

Här sitter jag dricker jucie i min ensamhet, men om jag haft comviq kompis hade jag ringt för noll kronor till någon, jag är trög trög.
Välkommen till vår nya blogg föresten, nu är vi tre och bättre uppdatering ska det bli!


VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA BLOGG

RSS 2.0